ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

شیوع کرونا مرکز تفریحی مشهور چین را تعطیل کرد

شیوع کرونا مرکز تفریحی مشهور چین را تعطیل کرد مقامات چین یک مرکز تفریحی مشهور در این کشور را به دلیل کرونا تعطیل کرده و بازدیدکنندگان آن را قرنطینه کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز تفریحی دیزنی در شانگهای به دلیل شیوع ویروس کرونا امروز (دوشنبه) تعطیل و اعلام شد بازدیدکنندگانی که در حال حاضر در این مرکز هستند باید تا منفی شدن پاسخ تست کرونایشان در آنجا بمانند.

به گزارش رویترز، ساعت ۱۱:۳۹ دقیقه صبح به وقت محلی شانگهای مقامات محلی اعلام کردند به سرعت این مرکز را تا اطلاع ثانوی تعطیل می‌کنند تا با ویروس کرونا مبارزه کنند. در پیامی که در پیام‌رسان چینی وی‌چت منتشر شد آمده است که این مرکز اجازه ورود و خروج افراد را نمی‌دهد و افراد باید منتظر پاسخ تست کرونا شوند.

همچنین هر فردی که از تاریخ ۲۷ اکتبر از این پارک بازدید کرده است باید پاسخ تست کرونای خود را به دولت ارائه دهد، البته افرادی که اکنون در این مرکز هستند می‌توانند از امکانات داخل آن استفاده کنند.

پیشتر روز شنبه اعلام شده بود که این مرکز تفریحی به کار خود ادامه خواهد داد، اما میزان افرادی که در آن مشغول به کار هستند کمتر خواهند بود.

روز گذشته شانگهای ۱۰ نفر مبتلا به کرونا اعلام کرد و گفت تمامی آن‌ها افراد بدون علائم بودند. پیشتر اوایل سال جاری که شانگهای محدودیت‌های شدیدی برای مقابله با کرونا وضع کرده بود این مرکز برای ۳ ماه تعطیل بود.

سال گذشته نیز این پارک در ماه نوامبر برای ۲ روز تعطیل شد و مانند وضعیت حال حاضر بیش از ۳۰ هزار بازدید کننده داخل آن نگه داشته شدند.

ماه گذشته منابع خبری اعلام کردند مقامات شهر «شنزن» چین با بستن بزرگترین بازار لوازم الکترونیکی جهان و تعلیق خدمات در ۲۴ ایستگاه مترو به آخرین شیوع ویروس کرونا با ۹ مورد علامت‌دار واکنش نشان دادند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار